تاثیرگذاری واکسن درایمن نگه داشتن نوجوانان در برابر کرونا

۱۴۰۱-۰۵-۲۳

بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده است، تقریباً تمام نوجوانانی که به دلیل کووید-19 در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند، واکسینه نشده اند.
نویسندگان این مطالعه نتیجهگیری کردند: که دو دوز واکسن «در برابر بستری شدن در بیمارستان و بستری در بخش مراقبتهای ویژه یا دریافت کمکهای حیاتی مرتبط با کووید-19 »بسیار مؤثر بوده است.
بر اساس این مطالعه، واکسن فایزر، 94 درصد از بستری شدن در بیمارستان و 98 درصد در دور نگه داشتن بیماران جوان از بخش مراقبتهای ویژه جلوگیری کرده وبسیار مؤثر بوده است.
CDC( مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری ایالات متحده امریکا) و 31 بیمارستان اطفال در 23 ایالت این مطالعه را انجام دادند که در آن،محققان دادههای مربوط به 1222 بیمار 12 تا 18 ساله را که از 1 ژوئن تا 25 اکتبر 2021 در بیمارستان بستری شده بودند، بررسی کردند که از این تعداد 445 نوجوان به دلیل کووید-19 در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفته بودند.
این مطالعه نشان داد که 40 درصد از بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت بود در ICU بستری شدند که از این تعداد فقط دو نفر دو دوز واکسن را دریافت کرده بودند و از هفت مرگی که در این جامعه اماری اتفاق افتاد هیچ کدام واکسینه نشده بودند.
کاترین ام. ادواردز، مدیر علمی برنامه تحقیقاتی واکسن ، در سرمقاله ای به همراه این مطالعه نوشت: به نظر می رسد نتایج ، کارایی واکسن های کووید را تأیید می کند.
ادواردز مینویسد: «با واکسن می توان تقریباً از تمام بستریها و مرگها در این جمعیت جلوگیری کرد.
او نوشت: «باید تلاشهای شدیدی برای بهبود پوشش واکسیناسیون در بین همه کودکان و بهویژه در میان آنهایی که در معرض بالاترین خطر ابتلا به کووید-۱۹ هستند، انجام شود.
میزان واکسیناسیون در میان نوجوانان جوان بالا نیست. دادههای CDC نشان میدهد که 36 درصد از کودکان بین 12 تا 17 سال در ایالات متحده، یک دوز واکسن دریافت نکردهاند.
این مطالعه خاطرنشان کرد که حدود سه چهارم از نوجوانان در این مطالعه شرایط پزشکی زمینهای مانند چاقی داشتند و 70 درصد به صورت حضوری در مدرسه شرکت کردند.
منابع
مجله پزشکی نیوانگلند

نظری وجود ندارد.

اولین نظر را شما وارد کنید.